tirsdag den 24. november 2009

Opdatering

Synes jeg skylder en opdatering.

Mødregruppe gik så fint så fint.
Møg hygsomt, god og fin mad, godt og hyggeligt selskab. Alvor og grin. Præcis som det skal være.

Det spøjse ved denne mødregruppe i modsætning til den anden gruppe (den med single-babyerne) er, at der altid er mere ro i tvillingemødregruppen. Vi er fantastiske til, at koordinere så børnene sover det meste af tiden :-D Sådan er det nemlig at være tvillingemor. Man planlægger og koordinere, så man har mest mulig frie hænder når man er ude. Tilgengæld kommer vi så ofte liiiige 20 min for sent, fordi den ene gylper/prutter/græder når den anden lige er proppet i liften.

Jeg FIK min eftermiddagslur+½ time i smulrende tilstand efter bornholmerfar var kommet hjem. Mødregruppen havde nemlig også kastet aftensmad af sig. Vi fik rester af brød, sodavand og pålæg til aftensmad. Skøøøønt.

Så nu sidder jeg alene i stuen. Nikolaj synes nemlig, at det der med at sove ikke lige skulle være nu, så far blev oppe ved ham. De lå og nussede stille og roligt på sengen. Eller det vil sige, jeg gik der oppe fra for 1 time siden.

Jeg vil vædde en gammel 25 øre på, at de begge to ligger oppe på dobbeltsengen og sover skønt sammen. Arm i arm. Kind mod lille næse. Far og søn.

1 kommentar: