tirsdag den 17. november 2009

En gyser eller hygge...

Jeg elsker valg!

Elsker demokratiet i højspændt aktion. At jeg kan være med til noget som mennesker andre steder i verden vil gå i krig for at få lov til. Derfor synes jeg også det er så vigtigt, at man går ned og stemmer.

Forrige år ved folketingsvalget, var jeg selv med ude på et valgsted og agere valgtilforordnet. Jeg var også med til fintællingen dagen efter. Det var noget af det mest spændende jeg har været med til. På min barsel har jeg misset to valg, æv.
Mange af mine kollegaer synes jeg er tosset, men valg har en særlig plads i mit hjerte. Både valget i sig selv, men også at opleve det bag kulisserne.

Nå, men nu sidder vi her og ser tallene rulle ind.
Bornholmeren er smadder sur over, at resultatet fra vores egen kommune ikke er kommet ind endnu :-D Han mener de sidder og drikker kaffe og ikke tæller op. Hehe, det gør de IKKE! Når man har siddet på et valgsted hele dagen, så vil man gerne hurtigt hjem. Så jeg kan godt garantere, at de tæller og tæller.

Stor overraskelse i nabokommunen som skifter farve for første gang... Ja, nogensinde vil jeg tro.
Her sker der nok ikke så voldsomt meget. I kraft af mit erhverv har jeg ofte mødt vores borgmester og han er absolut likeable. Han er altid meget behagelig at arbejde sammen med.

Det bliver spændende at se, hvad der sker i de kommende dage. Nu har vi i hvert fald gjort vores. Så skal de andre til at slogs om hvem der skal have magten.

1 kommentar:

  1. Jeg synes faktisk også, det er spændende at følge valgresultatet, selvom jeg synes det er rigtig svært (umuligt?) at holde sig velinformeret nok til at sætte et kvalificeret kryds!
    Jeg tror, jeg ved, hvad "nabokommunen" er - jeg er opvokset der. Og ja... Jeg tror også, det er første gang, den får den farve! :O Spændende :)

    SvarSlet