tirsdag den 15. december 2009

Noget med kærlighed og gaver

Jeg troede i går, at jeg vidste alt om hvordan dagen ville komme til at gå. Ja, spåkone skal jeg altså ikke slå mig ned som.

Jeg kom nemlig i tøjet, vi var ude med barnevognen, aftensmaden nåede jeg at planlægge allerede omkring middag, min ryg havde det ok (efter en weekend hvor jeg kunne overlade det tungeste til manden). Dog var jeg træt og der var rod hist og her.
Vi endte faktisk med selv at falde i søvn på dobbeltsengen da vi puttede drengene. Så vi fik lige 1½ times aftenlur inden vi selv skulle i seng. Meget smart. Jeg lå så vågen til omkring kl 1.20. Fik tænkt mange tanker.

Jeg tør ikke lave ligende spådomme for i dag. Jeg tror måske nok, at vi muligvis går en tur med vognen. I dag eller i morgen. Så kan vi lige få købt lidt julegaver.
"Kom til" at købe gaven til Bornholmeren i går. Det var ikke helt meningen. Der var et godt tilbud og jeg ved han bliver glad for det. Det vil også sige, at jeg endnu en gang har sprængt budgettet :-D Den er sikker hvert år! Jeg kan slet ikke huske, at jeg nogensinde har kunne holde det belød vi har aftalt. Det må være noget med kærlighed og sån...

Det er fordi jeg elsker at give flere gaver. Og også modtage. Jeg vil næste hellere have og give flere små gaver end en stor. Det er så hyggeligt. Folk siger altid "Jamen... Jeg har jo fået én gave". Fedt fedt ;-)

Jeg så forresten vores lille nye babynabo i går. No way har vores drenge været så små, så nye og så bitte bitte baby. Hun lå bare der helt lyserød og godt pakket ind i sin mors arme og sov som kun en baby kan. Suk... Se DET er kærlighed og gave pakket ind i en stor sløjfe og med sukker på toppen.

1 kommentar:

  1. Mon ikke også Bornholmeren bryder jeres julegave budget med din gave? Det kunne ligne ham.

    Jeg er altså NØDT til at se jeres små prinser på et tidspunkt, jeg føler helt at jeg kender dem efter at have læst så meget om dem.

    SvarSlet