søndag den 6. december 2009

Mormor agtig på den fede mormor måde

Vi har fået risengrød i aften. Det er anden gang i denne uge og min ægtemand er helt pjattet med mig. Han sagde endda at min svigermor ville blive meget imponeret over mig. Så jeg skal lige mindet ham om at fortælle hende det ;-)

Tænk, den brændte slet ikke på første gang jeg lavede den! Og tænk, den brændte på da jeg lavede den i dag. Sørens også!!

Af den rest der blev tilbage af grøden, lavede jeg klatkager. Og her kommer mormoren ind i billedet. For min mormor lavede klatkager. Klatkager af en opskrift sendt til hende fra engle i himlen. Så godt smagte de nemlig. Nu sidder hun selv sammen med englene og jeg er sikker på, at de gang på gang beder hende om at lave klatkager til dem. Og min søde og fantastiske mormor ville have gjort det.

Nå, men jeg står i køkkenet og laver klatkager med min kære mormor i tankerne. Klatkager til mig og bornholmeren som ikke heeeelt ved om han kan lide klatkager. Sådan er han ofte.

Men ved I hvad, det var faktisk nogle gode klatkager. Og ved I hvad? Bornholmeren kunne godt lide dem. De var selvfølgelig på inden måde som mormors. Men min opskrift er heller ikke fra himlen af. Den er fra Frk. Jensen.

3 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig hyggeligt :)

  SvarSlet
 2. Det var det også. Og det var sådan nogle ""jeg tager liiige en til"-klatkager. Det er faktisk de farligste at slagsen

  SvarSlet
 3. Prøv at lave risengrøden i mikroovnen... Du risikerer godt nok nemmere, at den koger over, fordi det er lidt sværere at holde øje med den, men til gengæld kan den ikke brænde på. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre. Jeg laver altid min risengrød i mikroovnen :)
  Jeg ville godt smage dine klatkager*s*

  SvarSlet