onsdag den 2. december 2009

And a merry Christmas to all...

Så kom den... JULEN. Nej, julen ligger ikke d. 24. december. Den ligger i hele december og sådan er det bare! Derfor har jeg spicet bloggen lidt på med noget vintage-jul. You like??

Mod AL forventning har jeg lavet både kalenderlys- og adventslys dekoration. GISP! Jo jo. Jeg ved altså ikke hvor overskudet kom fra. Adventskransen gad jeg altså ikke binde selv i år, så det blev en dekoration. Men den er så fin, at det kunne jeg godt finde på at gøre en anden gang.
Nikolaj sad ved siden af mig på køkkenbordet. Kontrollerede og gav gode råd om kogler, glimmer og mos. Små børn ved sådan noget.

Nisselandsbyen er altså ikke kommet frem. Årh, jeg håber ikke nisserne bliver alt for ked af det. Men jeg har måtte priotere hvad jeg orker. For først og fremmest skal jeg orke mine drenge og alt det praktiske hverdags-halløj.

Jule-/takkekort er blevet bestilt på nettet og jeg modtog dem i dag. De er simpelhen SÅ fine. Det gør vi absolut også en anden gang. Jeg har allerede skrevet over halvdelen. Måtte udnytte drengenes gode eftermiddagslur og min pludselige lyst til at skrive. Så i skæret fra lanternen og fyrfadslys (drengene sov jo i stuen, så ville ikke begynde at tænde lamper) sad jeg med min blandning af kakao og caffechokolat og skrev.

Halløj hvor hygsomt.

1 kommentar:

  1. FIN juleudsmykning!

    Hjemme hos os er det kun blevet til at sætte lys i adventsstagen - vi har sådan en fra Georg Jensen - og så tænde kalenderlyset. Det kræver en større rengøring og noget vinduespudsning, inden vi skal pynte op.

    SvarSlet