søndag den 27. december 2009

Babyer (og mor) i pyjamas

I dag har vi lavet intet.

Jeg har passet børn og været på nettet. Jeg har ikke en gang skiftet fra pyjamas til alm tøj. Hvis ikke drengene havde spilt mos over hele natdragten, så havde de også været i pyjamas hele dagen.
Skøn skøn dag. Det har bare været total afslappende og meget forfriskende oven på de andre dage med tusinde mennesker og alle mulige planer og happenings.

Så der er blevet leget, nusset, sunget, puslet og surfet (på nettet ofcause ;-) ).
Der var en masse ting vi kunne have gjort, men det gjore vi ikke. So what?!

I morgen skal vi ud. Ud og levere autostole tilbage fra leje, ud og købe en ny sterilisator til mikroovnen. Min brors mikroovn åd nemlig vores flaskesterilisator og tre flasker 1. juledag. Der var godt nok nedsmeltning for alle pengene. Damn it! Sikke noget skidt at skulle bruge penge på og sikke noget spild af tid at skulle koge flasker.

Så i morgen hopper vi i tøjet og limousinen igen og begiver os ud fra Idylbjerget. Sammen med resten af byen. Årh suk!!

3 kommentarer:

 1. Du behøver da ellers ikke at koge flaskerne længere, de er jo fyldt 4 mdr. Jeg har en fra Avent, men den fik jeg for 100 kr, brugt. Man kunne slet ikke se at den havde været brugt.

  Jeg har også lejet min autostol. Jeg vil have Britax til William næste gang vi skifter autostol. Har surfet frem og tilbage her inden jul. Kursen er så lav på pundet at jeg kan få 2 autostole for 1 autostols pris hvis jeg skal købe dem i Babysam (Bare lige et godt råd).
  Vi skal nemlig have to, en til hver bil.

  Jeg har tilgengæld været ude og bruge penge i dag. Jeg har købt en ny emmaljunga nitro klapvogn til William i Orange, nøj hvor er den bare lækker...

  SvarSlet
 2. Hm! Havde ikke lige tænkt på, at vi kan nøjes med at skolde flaskerne... Og vi sterilisere jo ikke tallerkner og skeer inden de får mos... Arh, ÆV!

  SvarSlet
 3. Arhj, Line... og du plejer ellers at tænke på ALT!

  SvarSlet