tirsdag den 22. december 2009

Babysvøm eller sommerland?

Vi har haft drengene med i svømmehallen i dag. For aller første gang har de fået dyppet sutten i chlor og det var noget underligt noget synes de :-D

Det synes moren faktisk også. Alt det besvær for 15 min i vandet. Jeg er ærlig talt lidt skuffet over situationen. Måske mest skuffet over mig selv, for jeg gider ikke igen. Drengene så ud som om de nød det og de ligger også og snorker nu.

Jeg synes nu mest det var besværligt. Vi havde en dreng hver i bæresele og i omklædningsrum. Men det er altså ikke lige til at få omklædt, skiftet og vasket og puttet i badetøj når det gælder både mor og baby. Hvem tager man først, ham eller mig? Sidder han og fryser? Har jeg glemt noget? Uh, hvor er han glat! Bare jeg ikke glider med ham! Og så videre...

Og det var da hyggelig nok i vandet og det var rart at være sammen med dem på en anden måde. Men sikke en masse roderi for alt det.
Ved faktisk ikke om jeg gider en anden gang. Måske er jeg bare ikke en babysvømning-mor... Jaiks, det havde jeg ikke troet!! Men det er måske bare sådan en ting hvor mor skal ofre sig?!

Lige som når vi skal i sommerland for første gang... Hvor drengene roder rundt og løber frem og tilbage, falder og slår sig, tuder over, at de skal stå i kø, græder fordi de ikke må få is nu eller den der åndsvage bamse, for til sidst at falde i søvn i klapvognen med et smil, fordi de har haft den allerbedste dag.

Er det sådan? For så har jeg vel ikke noget valg :-D

2 kommentarer:

 1. William går til svømning hver lørdag, men det er Chr som er i vandet med ham. Jeg klæder ham af, og så kommer han ind til Chr. i omklædningen, men det er også et privat svømmebad, så det går lidt lettere det der med at række ham ind til far for at bade.

  Men selvom det kun er en dreng er det sgu besværligt. Christian er faktisk mere træt end William når vi kommer hjem.

  Jeg forstår dig altså godt hvis ikke du orker med to... Du er en god mor alligevel:-)

  Så vent du til de kan gå selv og er lidt mere mobile, så bliver det lidt lettere at have med at gøre.

  SvarSlet
 2. Jeg er sikker på, at du kommer til at tænke tilbage på alt besværet med et stort smil engang om mange år, når du kan se, hvor godt dine drenge har nydt af din indsats, hvor fantastiske nogle børn de er, og hvor glade de har været for deres barndom og opvækst med masser af oplevelser og ingenting, der manglede, selvom de hele tiden har været to og skulle dele alskens ting og forældrene.

  Don't you worry... Jeg er ret overbevist om, at du en dag alligevel tuller afsted med drengene til svømmehallen igen, selvom det er besværligt. Det er moderkærlighed sådan noget ;-)

  SvarSlet