lørdag den 26. december 2009

Den rigtige jul!!

Glædelig jul alle sammen.

Så er vi hjemvendt fra mormor og morfar.
Det var en rigtig god juleaften, selv om jeg stressede helt vildt hele juleaftensdag. Det var sgu noget af et cirkus!

Stressen kom af at få nået det hele inden vi skulle afsted. Få planlagt mad og middagslure. Og så selvfølgelig lige få pakket taskerne og husket det hele. Vi nåede da også kun til det første trafiklys for min chauffør-bror måtte vende om, så vi lige kunne få drengenes mos med. Nu meget rart at kunne give sine børn noget mad! Men det var da heldigvis det eneste vi glemte og så huskede.

Drengene klarede aftenen godt. Og de var så gode til at falde i søvn, pyyyha!!
Vi holdte på sengetiderne både juleaften og 1. juledag, selv om hele familien var samlet til julefrokost.
Appropro julefrokost og familie.... hvis jeg ikke vidste det så skulle man tro, at de ikke havde set babyer før. Hold da op, drengene var møg populære og mest blandt det kvindelige selskab. Hm. Der var ikke en gang forståelse for, at vi lige smuttede med drengene da de skulle have mad. Men faderen, ham bornholmeren, var standhaftig som tinsoldaten og stod fast på at drengene altså skulle spise. Det er jeg nu glad for han gjore.

Drengene tog alle de beundrende blikke fint. Især Frederik badede sig i sin nyfundende berømmelse og viste hvor dygtig han var til at snakke OG baske med arme og ben samtidig. Nikolaj havde brug for at se det hele lidt på afstand. Det gjore han fra mor og fars arm og der fra hyggede han sig også.

Gaverne var gode og lækre. Bl.a. to nye mascara og øreringe til moderen, så nu har jeg ingen undskyldninger for ikke at se bare lidt smarty ud. Og dejlige bøger fik jeg også.
Husbonden kommer til at se lækker lækker lækker ud i sine nye skjorter og drengene fik en masse gode og dejlige ting. Sandelig om Frederik ikke også fik en tand! Jojo, den er lige så stille på vej frem. Julemanden er en alsidig fyr!

Og den hvide jul... Årh, den hvide jul.
Sneen var der, den fantastiske and var der også og i det hele taget bare en rigtig god og rigtig jul.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar