søndag den 10. januar 2010

Lokal klimaforandring

I morgen skal jeg sige farvel til isbjørne og pingviner. Håber jeg!

Vi får skiftet vores hoveddør og køkkenvinduer som er pivutætte og meget meget skæve.
Det eneste sted dør og karm flugter er ved låsen. Og på køkkenvinduerne har vi været nødt til at sætte gummilister op... indvendigt på karmen! Meget kønt! Vinduet kan nemlig ikke lukkes hvis listen sættes mellem vindue og yderrammen som er det man nu en gang skal.

I små 2 år og af 3 omgange har vi kæmpet med bestyrelsen om at få lov og endelig har de vensignet os med deres godkendelse. Så i morgen kommer en mand, eller to, med en hammer og en meget stor sav og sætter ny dør og vinduer i.

Entreen og køkkenet var tilsammen en gennemsnitstemperatur på 15 grader og forventningen er aboslut, at den gerne skulle stige en 5 grader. Uuuh, tænk hvis vi rent faktisk kunne opholde os i køkkenet uden at skulle tage sutsko eller en tyk trøje på.

Så jeg har inviteret mig selv hjem til en fra mødregruppen og når jeg retunere til Idylbjerget, er det med klar forventning om et hjem som kan holde varmen. Altså når der lige er blevet varmet igennem.

Jøsses hvor jeg glæder mig. Og jeg har taget "før"-billeder så I kan se forskellen.

3 kommentarer:

  1. Vi har også et par vinduer som trænger til at blive skiftet, men det bliver ikke før til sommer. Jeg glæder mig også som et lille barn for når vinden blæser i en bestemt vinkel står det lige ind... Men nu har vi fået brændeovn og hvor var det heldigt nu da det er sådan en vinter, og det har da hævet temperaturen 7-8 grader i stuen og køkken.

    SvarSlet
  2. uuuuh... brændeovn... det skal vi absolut have når vi skal i hus en dag. Tænk at man kan glæde sig over vinduer... SÅ er man virkelig voksen og følsom. Eller bare kuldeskær :-D

    SvarSlet
  3. Ja det er ikke sådan når praktiske ting som vinduer, køkkenmaskiner m.m. kan få en helt op og ringe... Tænk at det skulle overgå en...

    SvarSlet