fredag den 15. januar 2010

En gammel ven fra skabet

Jeg har en fantastisk pusletaske. Den er perfekt til alt det crap jeg skal have med i mødregruppe, når vi skal til familie eller ligende. Den kan indeholde alt det jeg skal bruge til en tur ud af huset i en dags tid.
Men hvad så når jeg bare skal en tur over i centeret? Eller til lægen? Så gider jeg bare ikke slæbe skrumlet med. Så kom jeg i tanke om, at jeg jo havde min alm. taske, som måtte på ferie mens jeg var gravid. Den kan jo sagtens indeholde et par bleer, vådservietter, pung, kalender og etc.

True Story:
Jeg fik bækkenløsning allerede omkring uge 7 og ved uge 12 forbød min læge mig, at bruge min normale hverdagstaske (eller den som jeg nu brugte mest. Man skifter vel lidt ud nu og da ;-) ). Hun sagde faktisk at jeg skulle købe en ny og meget mindre taske. Jeg spurgte om jeg kunne få det på recept, for ellers ville bornholmeren ikke godtage en udvidelse af min taskesamling. Og det fik jeg, hehe.

Anywho, mega sidespring!

Jeg hev tasken frem fra skabet og den var proppet med alt muligt spændende, som jeg havde glemt alt om. Det er lidt sjovt, for indeholdet siger lidt om mit liv på det tidspunkt.

Da jeg har en forkærlighed for de der artikler med "hvad-hvem-har-i-deres-taske-"artikler, så skal jeg da ikke gå af vejen for at vise hvad min taske indeholdte da den blev sat på ferie i januar sidste år:Emergency pung med: nivea creme, øjenskygge, mascara, lommetørklæder, neglefil og klipper, plaster, duftspray, hårclips og lommespejl.

Flybillet til Bornholm

En bon

Nøgle til kuffert og en papirclips (!?!?)

Skorenseservietter (smart, aldrig brugt)

To flybrækposer (Dagskvalme!!)

Gajoler (ondt i halsen?? Dagskvalme??)

3 kommentarer:

  1. *LOL* Meget underholdende med sådan et indlæg. Jeg overvejer at gøre det samme med min taske - og tro mig, der ligger en masse l*** i den! :D

    SvarSlet
  2. Jamen, man finder mange spændende ting. Vil se frem til et ligende indlæg hos dig.

    SvarSlet
  3. Jeg har lige fået ny rygsæk, så der er nok ikke de store overraskelser for mig, men det vil sikkert være ENORMT underholdende for andre! :D

    SvarSlet