torsdag den 14. januar 2010

Hjælp !!

Glem din "take-away latte", dit dameblad. Lad øjenskyggen som er på udsalg ligge.
Køb discount kaffen og brug mindre penge i en uge hos bageren.

De har mere brug for pengene end du har:

Sådan hjælper du ofrene i Haiti

Send en sms og støt de stakkels mennesker med enten 100 kr eller 150 kr.

6 kommentarer:

 1. Jeg drikker ikke caffe latte, er ikke storlæser af dameblade, og makeup er nærmest en by i Rusland - havde jeg nu været storforbruger af alle tre dele, så havde jeg nok alligevel doneret de 150 kr., jeg donerede til Læger Uden Grænser i går .... og jeg gjorde det med glæde :)

  SvarSlet
 2. Jeg smed 100 kr hos Plan Danmark i går - og gjorde det med glæde! Jeg håber virkelig, de får den hjælp, der er brug for, og at de kommer bare nogenlunde på fode igen.

  SvarSlet
 3. Hvor er I nogle gode mennesker :-)

  SvarSlet
 4. Den kategori går du vist også i med den opfordring - Unicef samlede ind på Hovedbanen i går morges, og selvfølgelig havde jeg ingen kontanter på mig :(

  SvarSlet
 5. Hvem er det bedst at donere pengene til?

  SvarSlet
 6. EJ, KD og de tog ikke dankort LOL hvornår begynder de mon at samle ind med en dankortautomat? Hvis man skal have et pengeløs samfund, så må de snart opfinde en sådan automat.

  Trine, jeg har doneret til Røde Kors og Folkekirkens Nødhjælp. Men du kan jo gå på orginationernes hjemmeside og se hvad pengene bruges til. Så kan du beslutte dig der ud fra. Der er jo meget forskelligt om pengene går til mad, børn, genopbygning, telte eller hvad de nu har brug for der over.

  SvarSlet