søndag den 17. januar 2010

Come on, hva?!?!

For noget tid siden købte vi en kopholder til barnevognen. Så kunne jeg går der og være "super smart mor med en flaske et eller andet eller en kop varm kakao".

På første tur ud i det lokale center som "smart mor med kopholder", ja så mister vi den møtrik og skrue som holder dimsen fast på styret. Smaaaart! Den var åbenbart ikke blevet strammet nok og da jeg så får stødt ind i noget, så falder skrue og møtrik ud.

Og vi leder hele centeret igennem. Skruen finder vi igen, men møtrikken er long gone. Too bad, 130 kr ud af vinduet. Kopholderen har pyntet i køkkenet siden da og ingen har kunne se hvor "smart mor" jeg var.

Lige indtil i dag.

For (handy)bornholmeren havde fundet en møtrik som han lige ville se om ikke passede til skruen. Og hvad finder han siddende i holderen på kopholderen... Den oprindelige møtrik.
Så den lille fyr var slet ikke faldet ud. Den havde bare siddet og puttet sig og holdt os alle sammen for nar. Come on, hva?!?Smart ik?!? Kan også bruges til f.eks. cykel hvis man ikke lige er velsignet med en barnevogn/klapvogn. (link via billedet eller køb hos Babysam)

1 kommentar:

  1. Hej Line

    Linket til kopholderen er død - du kan eventuelt linke til min webshop istedet for: http://www.mammashop.dk/kopholder-til-barnevogn-sort-tinkafu.html

    Kh
    Mette

    SvarSlet