søndag den 7. februar 2010

Så stop dog!

Ved I hvad jeg hader? H A D E R!

Når folk siger: "GUD! Du er jo gråhåret" eller varianten "Nej, hold da op, hvor har du mange grå hår".

Ja, jeg tror I ikke jeg ved det? Tror I jeg synes det er fantastisk? Tror I jeg gider høre om det? Lad dog for en i hulen være med at minde mig om det!
Hvorfor tror folk (familie, kollegaer, SVIGERMOR), at det er helt okay liiiige at gøre mig opmærksom på at de har set mine grå? Hvorfor overhovedet nævne det? Min kollega ragede mig i håret for at komme til at se lidt bedre. Helt ærlig!!

Jeg går da ikke rundt og minder min mor, svigermor eller kollega om, at de da vist nok liiiige har en rynke eller 25 i ansigtet (in all fairness, min mor har faktisk en enorm pæn hud. Please lad mig arve!!).

Så stop med at minde mig om mine grå!
Jeg synes det er langt sjovere (OG VENLIGERE) at få af vide, at jeg har en fin halskæde / bluse eller noget tredje på.

Stop dog!

3 kommentarer:

 1. Jeg plejer at sige til folk, at det er gratis lyse striber - de æder den nok ikke, for jeg har GODT NOK mange grå hår!!

  Jeg er heldigvis rimelig ligeglad med kommentarerne, men jeg forstår godt du ikke synes det er sjovt - og den der kollega, der roder i dit hår, ARGH kom da væk!!

  SvarSlet
 2. Total grænseoverskridende når det i forvejen er en kollega jeg IKKE bryder mig om.

  SvarSlet
 3. Præcis, så er det en kommentar man ikke gider - prøv at fortælle hende, at det der med at rode hinanden i håret, det er noget aber gør. Det burde virke ;)

  SvarSlet