torsdag den 6. januar 2011

Glæden ved.... en vaskemaskine??

Jeg har været missing in action de sidste par dage. Det er skide hårdt at starte på arbejdet igen efter 14 dages ferie. Jeg har bare været så træt.

Og i dag har jeg haft borgere stående op og ned af nakken. Tænk, jeg blev sørme også skældt ud. Jojo. Nogle gange forstår folk bare ikke at vi administere en lov og altså ikke er ude på en personlig vendetta.

Men ellers går jeg og er vældig excited! For vi har nemlig fået ny vaskemaskine og tørretumbler. Jamen altså! Energimærke A, super silent, flere programmer end vi nogensinde kommer til at bruge. Det er fantastisk.

Og så er det jeg tænker: Er man ved at blive gammel når man glæder sig over en vaskemaskine?

3 kommentarer:

  1. Narhj :-D Jeg glædede mig også over, at jeg fik en ny sidste år - også meget stille, med knapper, man knap skal røre, digitalt panel og et hav af programmer. Og så kan den både vaske og tørre. Jow jow... Jeg har dog endnu ikke formået at vaske noget, hvor ECO-knappen har lyst, hvilket den gør, når man vasker meget miljøvenligt. Jeg kan ikke lige helt gennemskue, hvad jeg så skal gøre for at få den til at lyse, for man kan ikke trykke på den og tvinge den til at væske miljøvenligt.

    SvarSlet
  2. Måske er der eb ECO knap du skal trykke på? Det er der på vores, så stiller den selv programmet ;)

    SvarSlet
  3. Egentlig lidt usmart, at man ikke kan tvinge den til at vaske miljøvenligt? Det burde man da kunne ..... og nej Line, man er ikke gammel. Man trængte bare til en ny vaskemaskine! ;)

    SvarSlet