mandag den 3. marts 2014

At bede om hjælp

Nå, men vi er ellers usædvanlige syge hos os i øjeblikket.

Vi startede med Frederik der havde feber og noget influenza ligende. Så blev jeg syg, og Frederik igen samme dag som mig. Nikolaj fulgte efter to dage efter og Husbonden blev sørme også syg. Hele familien lå med influenza i en uge og det var skrækkeligt!! Mor og barn i dobbeltsengen, far og andet barn på sofaen.

Vi måtte også afbestille vores tur til Lalandia, æv. Men Lalandia var super søde og ingen ballade om aflysning - super positiv oplevelse.

Så kom alle oven på igen og sørme om Husbonden nu igen ligger. Denne gang med noget der ligner Roskilde-syge eller madforgiftning.

Og det er en udfordring. Aftensmaden blev havregrød, for vi kom hjem fra gymnastik sent og skulle have noget hurtigt. Far plejer at have aftensmaden klar, men han ligger jo i sengen.

Problemerne starter først rigtigt i morgen. Jeg skal til generalforsamling kl 15.30 med foredrag og spisning, og kan ikke hente i børnehaven. Så måtte have fat i mormor og morfar om de mon kunne hente og evt. give aftensmad. Det bliver så morfar alene der henter og må blive et par timer, for mormor ligger influenza-syg. Men jeg må nok vinke farvel til den ellers gode mad vi plejer at få til generalforsamlingen... Æv. Jeg tror ikke morfar bliver hele aftenen og putter også.

Pointen med at skrive alt det her er, at det er skide svært at få tingene til at hænge sammen en gang imellem. Og som børnefamilie er man så afhængig af folk der kan hjælpe af og til. OG afhængig af at dem man så spørg om hjælp har en forståelse for, at lokummet brænder og man ingen andre steder har at spørge.

Så selv om vi er så uafhængige og tror vi kan og skal klare det hele selv, så skal vi også huske at bede om hjælp. Og hvis andre beder om hjælp, så må vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar