tirsdag den 15. marts 2011

Mobiltelefon... suk.

Jeg skal virkelig have en ny mobil.

Pt har jeg denne her:Så fed en telefon, men ser håbløs gammel ud. Faktisk er det min 2 x ex telefon.
Den begyndte at nægte at åbne til beskeder og den tabte strøm hele tiden. Så jeg købte denne her:Også fed fed telefon! Meget glad for den. Jeg kan godt lide klap telefon! Så skal den heller ikke låses når den ligger i tasken. Desværre smed Frederik også sin kærlighed på telefonen og en dag fik kan smidt den på gulvet, så noget af det som holder skærmen og taststuret sammen knækkede af. Skidt pyt, den fungerede stadig. Det var så lige indtil den dag hvor jeg fik hevet den fra hinanden. Jep, jeg stod med 2 stk telefon i hånden.

Derfor endte jeg med først nævnte telefon igen.
Men jeg trænger til noget andet. Så jeg overvejer om jeg skal gå tilbage til ovenstående telefon, eller skal jeg kaste mig ud i noget smartphone halløj... Hm...

Jeg har intet at bruge en smartphone til. Jeg er på nettet på arbejdet hele dagen. Jeg har ikke transport tid hvor jeg har brug for nettet. Og ud over det, så ken jeg ikke se hvad jeg skal bruge sådan en fætter til. Udover selvfølgelig at være smart. Men da jeg ikke er 18 år, så kan jeg godt se ud over den del.

Jeg har dog set lidt på den her:Men det er nu mest fordi den kun koster en 600 kr. Og jeg er ellers kun til Nokia. Alle mine...4 mobiler har altid været Nokia, men en smart-fidus fra Nokia koster kassen og det gider jeg virkelig ikke.

Jeg ved ikke...

Jury is still out on this one.

4 kommentarer:

 1. Jeg har været igennem 5 Nokia-telefoner, og jeg havde meget svært ved at slippe den seneste... Men det var tiltrængt, og da jeg endelig opgav den, faldt valget på en HTC Desire, og er du bims et godt køb. Det har jeg never ever fortrudt, selvom jeg også sagde som dig: "Mig? Smartphone? Hvad skal jeg dog med den - den kan man jo ikke sms'e på!"... Nu har jeg den, og jeg er superglad for den, og så tager den bare SÅ meget bedre billeder, laver bedre videoklip og alt muligt andet.

  Jeg tror dog, at man med en SmartPhone er nødt til at hoppe over de billigste modeller, for der ER altså en del skrammel derude. Det vigtigste (det var det i hvert fald for mig) er måden, den føles på, når man står med den i hånden, så jeg måtte i en butik og prøve telefoner, før jeg endte med at handle. Til gengæld blev resultatet rigtig godt! :-D

  SvarSlet
 2. Jeg har haft en Nokia 6500 Classic i nogle år, og har altid været glad for den. Det er ikke en klaptelefon, men nogle gange glemmer jeg at låse den, putter den i baglommen og sætter mig på den - so to speak*g* Det klarer den uden problemer. Den er rigtig lækker, lille og slank :)
  Jeg tænker ligesom dig Line, at jeg ikke savner noget "smart" ved min telefon. Det er selvfølgelig svært at udelukke, at jeg ville begynde at bruge nogle ting, hvis jeg først havde en smartphone.
  Jeg har haft lejlighed til at "lege" med HTC Desire - både hos Karina og på arbejdet - og jeg synes, det virker til at være en rigtig fed telefon. Den er væsentlig større end den, jeg har nu, men jeg synes, den er lille og tynd af en smartphone at være. Jo, de kan da fåes væsentligt mindre, men idéen i en smartphone er da blandt andet, at den har en stor skærm!
  Jeg føler mig ikke overbevist om smartphones'ne kvaliteter i forhold til min (fremtidige) brug endnu, og hvis jeg skulle ud og købe ny telefon i morgen, ville jeg i DEN grad være i tvivl...

  SvarSlet
 3. Tak for input.

  Jeg ved sgu ikke... Tænker stadig at jeg intet har at bruge en smartphone til.

  SvarSlet
 4. Jeg tror faktisk godt, jeg kunne finde på at købe 6500 Classic igen, hvis jeg skulle købe nu.

  SvarSlet