søndag den 15. juli 2012

Skal De være mor?

Bornholmeren og jeg var på café i dag. Ikke hvilken som helst fancy københavner café, men en "ala 1920 café". De har kagebord ad libitum med hjemmebag i alle mulige former, så det var virkelig en treat!!

Caféen ligger i hyggelige 1920 omgivelser indrettet som dagligstuer. Det var super hyggeligt at sidde i en gammel lænestol og guffe æblekage, lagkage, boller, skærekage, tærte og kringle.

Som tidsfordriv kan man lige snuppe det nyeste 1957 udgivelse af Hjemmet, Familie Journalen eller Flittige Hænder (hvem var mon målgruppen??).Og se hvilke gotter jeg fandt i omtalte magasiner:


Ja, det er jo altid en smule pinligt at bestille tøjkatalog med ventetøj. Tænk hvis nabofruen fandt ud af at man ventede sig!

  Gud forbyde det skulle blive almindeligt frem over!!

Oma! Arh, så er det derfor min wienergratin ikke levede op til min mands forventninger sidst!

What to choose.... It ALL!

6 kommentarer:

 1. ej et fedt sted - hvor hyggeligt med den ide - selvom jeg er lykkelig for at leve i en tid hvor det ikke just er pinligt, hvis naboen opsnapper jeg var gravid...

  SvarSlet
 2. Altså I dag ville man måske ikke have naboen fandt ud af at man brugte dankortet for flittigt på internet sexbutikker, men ventetøj?? Jeg synes det er hylende sjovt!

  Måske kan kunne kombinere reklamen for ventetøj med brevet til brevkassen??

  SvarSlet
 3. Jamen, så mangler vi jo bare at få navn og adresse på dette guddommelige sted. Det lyder bestemt som et sted, jeg bør frekventere :)

  SvarSlet
 4. Fru Petersens Café, Almindingensvej 31, 3751 Østermarie, Bornholm

  www.frupetersenscafe.dk

  SvarSlet
 5. Arh, øv*G* Jeg troede, det var i Kbh. et sted :)

  SvarSlet
 6. Bummer at det ikke er lidt tættere på - nogen der skal med på en hurtig tur til Bornholm? :D

  SvarSlet