tirsdag den 22. november 2011

Thank you ELF

I dag havde min søde bornholmer hentet min ELF pakke på posthuset mens jeg var i skole.
Og der var gode ting og mere end en overraskelse i!

Jeg havde bestilt en ordenlig omgang sammen med en kollega, så pakken så sådan her ud:Men kun det her var mit:


Jeg gider ikke altid neglelak, så jeg har købt en buffer i stedet for. Men ellers er der toeseperators, en øjenstykkepensel, rød neglelak i anledningen af den kommende højtid og en fantastisk eyeshadow primer. Seriøst - den er suuuper god og uden parabener ;)


Samtidig var der så en Mystery Box (hemmelig lykkepose) med. Den indeholdte:Super fedt brunlig (den er ikke lilla som billedet godt kunne antyde) neglelak som jeg glæder mig vanvittigt til at bruge. Måske forærer jeg glitter neglelakken væk. Lip glossen var jeg ikke så hooked på, men jeg skiftede lidt mening efter jeg havde prøvet den. Den er meget minty! Så meget at efter jeg havde kysset Nikolaj, slikkede han sig om munden og sagde "Den kan jeg godt lide at spise". Årh, de børn! Mascara stavene ved jeg ikke helt hvordan jeg skal få brugt, men det finder jeg vel ud af.

Den sidste overraskelse var, at ELF tilsyneladende har haft lidt travlt da de pakkede. Jeg har nemlig fået to røde neglelak og to pudder også... jeg havde kun bestilt en af hver. Men hey, så har jeg da lidt julegave. Haha - Thank you, ELF!

Smut forresten lige forbi www.eyeslipsface.co.uk. Det er 40% rabat hvis man køber for over 200 kr ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar