søndag den 10. april 2011

Skal... Skal ikke...

Hold fast, for nu bliver det personligt. Det er helt der inde hvor det godt kan gøre lidt ondt og jeg vil fortryde dette indlæg når jeg har trykket på "Udgiv".

Jeg overvejer at melde mig ind i Lene Hansson's slankeklub.

Forhistorien kommer her:

Jeg har før tabt mig en 12 kg med Vægtvogterne. Det var op til brylluppet og da det var overstået, ja så kom hverdagen og siden har det gået op og ned. Efter graviditeten gik den SÅ fint. Det hele (18 kg) røg af igen i løbet af en måned og jeg var glad.

Barslen var skøn, men det var noget af et kulturchok at komme på arbejdet igen. Hverdagen har været svær at få i system og i takt med at drengene også skal have noget sundt og vokseværdig mad, så har udfordringerne bare banket på døren en efter en.
Det har kostet på MIN vægt og for fanden hvor er jeg træt og ked af det.

Se Vægtvogterne var nemt og godt. Men jeg følte mig også hjernevasket af det.
Jeg har ikke overskud til at skulle "finde på en kur selv" eller omlægge kosten selv. Madlog er rigtig god, men jeg falder af.

Jeg er nødt til at have noget at holde mig til, regler og en eller 5 der holder mig i hånden og gider høre på mig græde fordi jeg hungre efter en cola.

Godt så.

Jeg har læst og ledt, men intet virkede appellerende.Jeg har et par gange smig kigget i Lene Hanssons bøger på bogudsalget, men det var absolut ikke noget for mig! Slut med pasta og kødsovs??? Nonono! Slut med ris og kylling?? NEJ!

Det virker jo absurd ikke at må spise blande kulhydrater og protein.

Alligevel sneg jeg mig ind på Lenes hjemmeside. Her bliver jeg mødt af frisk, positiv og inspirerende side. Jeg tænker "Det ser spændende ud alligevel... Men tør jeg?"

Og ja, det er spørgsmålet... Tør jeg? Gør jeg?
Kan man leve uden pasta og kødsovs? Kan jeg finde ud af det der syrebase halløj? Egenlig tror jeg heller ikke på syrebase teorien. Det er bare en anden måde at spise på.

Men på den anden side, så jeg har brug for noget der holder mig fast i nogle regler og frem for alt: Jeg har brug for noget der er nyt og som virker.

Slankeklubben virker rigtig spændende, prisen er til at overkomme...

Men... Arh!

1 kommentar:

  1. Hmmmm.... Har prøvet både Vægt Vogterne som dig og Weight Watchers og Lene Hansson Slankeklub, Madlog og sidst Bitgitte Nymann.

    Jeg må bare sige at det der virker og som jeg er gået tilbage til ( for jeg er lige som dig, jeg skal have regler, en kærlig hånd, Et spark i r*ven og en skuldre og græde ved ). Og jeg må bare sige at Vægtvogterne virker... Find hellere nye opskrifter. Jeg har et par madplaner med indkøbsplan jeg evt. kan maile dig, hvis du har brug for inspiration. Det kræver dog at du har nogle af bøgerne der fra, for der er opskrifterne i.

    SvarSlet