lørdag den 20. november 2010

10 år!


10 år!

I dag for 10 år siden besluttede bornholmeren og jeg, at vi egenlig nok var kærester. Er det ikke vildt!? Det synes jeg. Og jeg husker det jo selvfølgelig som var det i går. Hvordan jeg lå i min seng under dynen, med fødderne plantet på væggen og snakkede i min (nu dybt forælde og aller førstet) Nokia mobiltelefon til kl 4.20 om morgenen. Jeg skulle altså op og på arbejdet næste dag!
Jeg var så ung og vidste ikke en skid om noget som helst.

Og her sidder vi så 10 år senere. I nattøj, drengene sover til middag, legetøjet bor over hele stuegulvet, vasketøjet står i stuen og skal tages ned og ligges sammen. Det trænger til en gevaldig oprydning i det hele taget!

Jeg ville rigtig gerne have været ude og spise i aften. Alene med manden, sån' rigtig voksen agtigt med vin og 3 retter. Men barnepiger 1 kunne ikke alligevel, barnepiger 2 skulle arbejde og... ja, så var der ikke flere tilbage. Så nu sidder jeg og tænker om vi skal tage på familierestaurant i aften alle 4, eller om vi skal bestille noget kvalitets take away. Og så kunne jeg jo lige ligge hvidvinen på køl med det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar